Drömmar om …

Vad vore livet utan drömmar, framtidstro och strävan efter det perfekta?
Just nu (läs Alltid ) är det många drömmar om allt möjligt :) .

Garaget hemma håller på att bli en riktig höjdare med alla maskiner och verktyg på plats. Och drömmen om ett, två eller säg tre garage (!) – den står min man för. Han rensar och sorterar och det blir jättebra, verkligen! Minnen och känslor dyker upp när man håller på och letar i lådor och kartonger – det är som med foton :) .  Jag måste erkänna att det underlättar ofantligt att ha ett garage som går att “meka”  i, jämfört med ett garage som förråd. Så jag låter “honom hållas”, för hela familjen får som sagt en bra förutsättning att komma vidare med renovering-, och restaureringsprojekt  - allt från garderobsdörrar till mopeder.

Min dröm är att få ordning i trädgården, ja det är nog det nu… och ordning i en trädgård – hur får/gör man då?
Där är det bortplockat, lätt att städa och inga onödiga prylar framme – det så man vill ha det inne. Men i trädgården vill jag ha massor med blommor (lättskötta såklart) gärna lite buskar och träd, kanske även vatten…ja, vatten helt klart!
Jag lät grannarna vara piloter vad det gäller dammbygge och en större damm med växter, fiskar och fontän. Vi hade nämligen stora drömmar om att bygga ett Madurodam / Legoland hemma!
Det blev med det – inget. Och tack och lov (säger jag nu) det var nog inget för oss eftersom våra trädgårdsfantaster till grannar efter några år la ner sin damm pga att det var svårskött :) .
Jag funderar på att ha en stor rund sten med fontän i, vatten som porlar ner över en kvarnsten eller kanske en stående sten som har vattenfall igenom? Eller varför ska vi inte satsa rejält på en pool? Vårt klimat här uppe i norden är ändå såpass osäkert …

Ja, varför inte???? :) Pool!!!
- “Hallå ??! Du…när du är klar med garaget – kan vi inte göra en pool då?”

 

This entry was posted in Garage, Pool. Bookmark the permalink.

Comments are closed.