Friggeboden ska inredas

Ja, nu ska det väl bli dags snart att inreda friggeboden så att den kan fungera som gäststuga. Det är iallafall ett av de förestående projekten som jag har i sommar.

Förråd har den varit alldeles utmärkt som, och vintertid kommer den att fortsatt vara utmärkt “sommarprylsförvaring”. Jabo’s friggebod Sandhamn, som det blev, stod “färdig” hyfsat snabbt, och den har verkligen varit till nytta för oss. Men det är klart…hade vi vetat hur mycket merjobb det var innan det var färdigt, då vet jag inte om vi själva gett oss på det.

Nu blir det ju inte gäststugan jättestor – 7,5 kvm. Jag har tänkt måla vit väv, vilket kommer att underlätta om man råkar skava och förstöra något. Vi kommer att få plats med säng, byrå och en fåtölj. Kanske även ett litet bord under fönstret.

 

 

This entry was posted in Friggebod, gräsklippare, Trädgård, Uncategorized, Växter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.