Va? Snart höst?……

Vart tog sommaren vägen egentligen? Det är inte så att den är kortare i år, det är väl bara en känsla av för lite bad, sol och sommarstuga! Det har blivit 2 dopp I havet, likaså 2 dagar VID havet – ingen dag PÅ havet! Nää, vad är detta? Jag vet iaf 1 kompis som badat mer än en gång /dag , och varit på havet nästan 3 veckor.
Vad har jag då gjort istället?
Jo, det kan jag väl berätta… att det varit lite “flängande som inneburit osammanhängat leverne”, kan man säga så? Ja, det kan man!
Vi har haft trevligt och försökt ta vara på dagarna som varit. Vår Loungemöbel kom väl till pass – och vi har haft många långa kvällar sittandes under filten :) .

Nu börjar man se slutet på sommaren och det skär i hjärtat… Nu ska alla blommor vissna, alla möbler vinterförvaras och dynor till trädgårdsmöblerna likaså. Egentligen är det en mysig årstid vi går emot, men huj vad dyster jag blev… gillar inte när det jämt är mörkt och dystert ute :(
En promenad med solen i ryggen

Nä, nu får jag rycka upp mig!
Tänka om… Att VERKLIGEN ta vara på varje dag, att göra trevliga saker, inte tänka så mycket kanske – för när dagen väl gryr, så är det underbart!

Och jag har min ring och mitt halsband…med Carpe Diem

This entry was posted in Altan, Förvaring, Lounge Möbler, Medelhavsblommor, Semester, Uncategorized, Växter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.