Tankar så här i sensommaren..

Ja, då var ledigheten över för 2013… Gör man som jag, går “all in” så vet man att det dröjer ett år till nästa semesterperiod. Visst kan man dela upp det, men är det inte sommar som e den allra bästa tiden, och den tiden man längtar såå efter under resten av året?

När man nu ska summera den gångna sommaren så var den ju – helt fantastisk!
Jaa, vädret var bra, de planerade resorna var bra, boendet i tält var bra, boendet på hotell var bra, äktenskapet är bra … :)

Lite spännande får man ju säga att det är att bo i tält på camping… De e ju inte bara att ”stänga dörra” och så e det så att det är tyst. Nä, man får höra hur andra har det, pratar bekymmer med vänner mitt i natten, några som sitter och pratar till kl 2-3 på natten (verkar ha väldigt trevligt av skratten att döma), granntälten får tillfälligt ”4s besök”…
Ja, som sagt, man får ju, vare sig man vill eller inte, ta del av människors vanor och leverne.  Men att (som jag hade) ha öronproppar e nog ett måste för att inte bli för involverad.
Så när vi sedan avslutade resan runt på ett hotell och fick ”stänga dörra”, hade dusch och toa på rummet och fick krypa ner i en mjuk och bekväm säng – så var det en väldans lyx!

Trädgården och blommorna har hållit sig rätt ok tycker jag, och summasummarum så är det rätt bra faktiskt, att bo i villa och ÄVEN vara tillbaks till vardag och jobb.

Massor med byggprojekt att ta tag i – som alltid – men kanske så att det är dags för barnen att ta tag i sitt projekt först?

Längtar till nästa sommar,  gör jag, men det känns inte betungande att ha en mörk och lång höst och vinter framför sig i år.

This entry was posted in Semester, Solskydd, Trädgård, Uncategorized, väder, Växter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.