Inne, Ute, Inne eller ??

Tänk att det är lika svårt varje vår!
Att bestämma sig om man ska fixa inne eller ute! När vädret börjar bli varmare så finns det ju massor att göra ute (och inne fortfarande eller för den delen – alltid!) och man vill verkligen ut!
Solen och värmen har kommit tidigt denna vår. Skidorna hann precis in i förrådet så kom värmen. Det är föralldel inte sagt att det är slut på skidsäsongen än, påsk och säsongsavslutningen är inte gjord.

Nu var det iallafall dags för utomhushelg i helgen. Att få ut trädgårdsmöblernanär det är dags för sommartid, det är inte illa :) ! Tvättkorgarna kunde tömmas och fräscha nytvättade kläder kunde jag vika ihop efter helgen.
Visst är väl det allra bästa “utetorkade” badlakan och sängkläder? Det doftar vår, friskt och härligt att få krypa i renbäddad säng på kvällen – nyduschad och utmattad efter en hel dags arbete ute i det fria.

Det ÄR vår!

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.