Pelargoner, Blåbär och Buddleja

Nu har det regnat i flera dagar , men idag tittar solen fram! Verkligen härligt för jag tror faktiskt växterna behöver slippa rotblötan ett tag . Att torka upp mellan vattningarna har ju man fått höra när man står där i blomsterhandeln och frågar om skötselråd. Nu senast var vi på besök till en handelsträdgård på Orust som har ett Pelargonmuseum! Är du det minsta intresserad av växter – besök Orust Blommor!

Pelargonmuseum på Orust - väl värt ett besök

Det är ju inte bara Pelargoner i handelsträdgården- Perenner är på plantskola, och där fanns ett stort utbud. Just nu är det inte perenndags för min del, jag är mer inne på att skaffa en Fjärilsbuske (buddleja) och en Amerikansk Blåbär (Bärbuske Vaccinium corymbosum) :).

This entry was posted in Trädgård, Växter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.