Väder? Ja alla pratar om vädret

DÅ var vi inne i sommarmånaden juli, vilket för många innebär semester, men inte än här! Det har hitintills inte gått någon nöd på mig om jag ska vara ärlig. Lagom med sol, lagom med värme, och lagom stressigt på jobbet. Visst var det väldigt blåsigt och regnigt nu i veckan som gick, men man får bita ihop och tänka positivt och växterna frodas!!!!
Jag kollar och jämför väder varje dag i hopp om att finna nåt bra…:) Dock var det lite besvärligt med tork i helgen, spacklet på väggarna i friggeboden ville inte riktigt bli sliptorrt – och eftersom det dessutom är väldigt lite utrymme för tapetsering så fick det bli Feng Shui i pannrummet i stället .

Bara det inte blir en månad till med: “Pressmeddelande från skitväder.se :

- Juli är inställt pga tekniska problem. Vi sänder en repris på februari tills vi löst problemet. ”

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized, väder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.