Läsa en bok, lösa korsord och bara vara

Nu börjar även semestern närma sig för mig! Kollegorna har dragit iväg – bland annat på husvagns-semester, utlands-semester, båtsemester, passabarnbarn-semester, läger-semester, hundtävlings-semester, baravara-semester… och här sitter jag på kontoret och har “kollpåläget” !
Oavsett vad man gör eller var man är, så är det på  semestern  som “bara vara” nog är det som de flesta uppskattar.
Jag brukar bli en hejare på korsord om sommaren :) vilket inte passar min image precis. Visst längtar jag efter att komma till stugan vid sjön, ligga där på bryggan, ta ett dopp när vinden ligger på åt rätt håll, så att vattnet är varmt nog, läsa den där boken jag började på …när det nu var (?)… äta jordgubbar och dricka Rosévin…
Att baravara  - och göra det som känns bra just då, det är väl egentligen semester?

 

… OCH kanske passa på att fundera på frågor som vad livet egentligen går ut på?

This entry was posted in Semester, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.