Sommaren som aldrig riktigt kom…

Då var man tillbaks på jobbet och allt är som vanligt. Tänk vad fort tiden går ändå – 4 veckor till ända och vips så är det som om man drömt eller nå´t!
Funderar på vart sommaren tog vägen och vad som blev av den,  de tankar och funderingar som jag hade innan. Visst har jag löst lite korsord, läst  -hmm, halva boken om Zlatan (ytterligare en halv bok!!), ätit massor med jordgubbar och ja, det blev nog lite Rosévin också. Men där är det stopp – Blev inget bad i sötvatten, inget ligga på bryggan och ingen vistelse på landet.

Vad blev det då?
Jo , faktiskt en helt ok sommarsemester iallafall! Vi har fixat klart vår friggebod såpass så att vi kan ta emot ett par extra gäster, varit i Grebbestad ett par gånger, ett besök till Båstad blev det också och så ett regnigt Göteborg (och jag har fortfarande INTE åkt Paddan)

Nytt golv, målade vävtapeter - klart för att ta emot gäster

Att ha semester innebär ju att ta vara på dagen – och att göra det bästa av den, och det tycker jag vi har gjort i år. Ingen stress (så visst är allt det där tråkiga kvar ;) ) inga direkta måsten, men ändå en del passa tider om jag ska vara riktigt ärlig.

Så summa kardemumma – en helt ok semester trots en sommar som inte var direkt solrik :)

This entry was posted in Semester, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.