Redan mitten av oktober

Ja,  vad ska man säga… att vår, sommar och höst gick fasligt fort! Att ta en ledighet mitt i september och fara till varmare breddgrader – ja, det var ett bra beslut vi gjorde. Nu återstår drygt en och en halvmånad tills det är dags för advent och då helst ska det vara färdigt med julförberedelserna  - för i år har jag faktiskt tänkt gå på julmarknader och kika runt! Ni vet…alla hantverkare som har försäljning och som verkligen gör sitt bästa för att skapa den julstämning som vi så väl behöver.

Hur går det hemma då? Jo, samlat kraft och energi i solen..kommer hem och har fått klarat av en del av de måsten man har över sig innan vintern, så ja, nu är det källaren som ska inredas :)

Dagens citat: “Carpe Diem – njut av den flyende dagen.”

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.