Vad göra i helgen?

Då är det helg igen…och dags att ta tag i de där projekten igen. Har fått stopp i maskineriet tyvärr – det som började så bra! Sjuk! Inte roligt alls :( . Men planeringen fortsätter på level 2, så jag är igång att planera nästa stora grej – vardagsrummet. Och det blir INTE lätt!
Vi köpte huset i början på -90 talet och i köpet ingick ett par stora björkskåp, utav en speciell orsak – de var nämligen för tunga att flytta. Men vi har haft beslutsångest  - spara eller inte – och nuförtiden när  allt är gjort av spånskivor så blev jag faktiskt lätt övertalad  av en antikhandlare som absolut förordade en restaurering :) .

Att vårda sina möbler är ju en investering det liksom så mycket annat. Tänk bara på det slit och släng-samhället vi lever i…köp, byt, släng.
Att gå på loppis har genom åren varit en hobby som innebär ett visst överflöd av diverse “vackra- men- inte-alltid-så nödvändiga” prylar. En viss förkärlek har jag alltid haft för böcker! Det är väl inte onödigt? Det svåra är ju att de tar plats – som så mycket annat.

 


I vår bokhylla står nog nästan bara böcker som jag har där för att de är vackra, uppslagsverk eller “nödvändiga” – alla lästa böcker har jag gett bort.

Så nu blir det en helg med lite småfilande på det vi påbörjat – gipsa väggar och justering av tak, samt ett alltid evigt göromål -i  tvättstugan! På nåt konstigt sätt så är den överfull hur ofta man än ser till att tömma den ?!

This entry was posted in Tvättstuga, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.