Måla, måla – det tycker jag är kul…

Dags för målning och så otroligt mycket färger det finns! Jag inspireras av de sidor som har bilder och som visar hur det blir när det blir klart i kombination med inredningsdetaljer. Det finns ett fantastiskt verktyg som inspirerar på Nordsjö´s hemsida  där man kan använda sina egna miljöbilder och färgsätta enligt programmet man laddar hem! Inspirationsbild hämtad från Nordsjö hemsida
“En bild säger mer är 1000 ord” heter det ju. Lätta upp i mörka dystra utrymmen och färgsätt neutralt – det är ett kanonbra sätt att sedan kombinera med vårens pastellfärger som förmodligen blir mörkare i höst – och då är det detaljerna som byts ut – inte behöver man måla om flera gånger om året inte :) !

 

 

 

This entry was posted in Färg, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.