Sportlov – start på våren?

Då var det v 7 – Sportlov i regionen och man känner att ljuset faktiskt är på väg tillbaks :) ! Snön ligger fortfarande, och ny snö är på väg sägs det. Sportlov är bra – ett avbrott i vardagen och utomhusaktiviteter är ju toppen för knopp och skäl. När barnen blivit så stora så att man kan styra semesterdagarna bäst man vill, märker man att man  går in i en fas då man blir lite bekväm! De där dagarna då man var utomhus 8 timmar och var i backen hela dagen, är bytta mot  utevistelse i horisontalläge! Promenader på lunchen och insupande av ljuset från den eventuella lampan är det man numera tycks “lyxa” till det med.
Vad vill jag då ha sagt med det här?
Jo, det är NU som lusten till förändring infinner sig! Nya gardiner åker upp, tulpaner och andra blommor ställs på bordet. Börjar funderar på vad för fröer jag ska satsa på (OM jag ska ens göra det?), hur vi ska placera utemöblerna i vår, när ska det vara dags för altan taket att åka upp?

Misströsta inte – vi är snart där!

This entry was posted in Altan, Lounge Möbler, Trädgård, Uncategorized, Växter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.