Förvara och sortera

Någon sa en gång lite spydigt att man var i “förvaring och sorteringsåldern”!
Jaha tänkte  jag  ” – Och vad innebär det?” 40 + och  sparat/ sparar på allt,  vill sortera och få koll? Eller kanske bara ett nytt försäljningsknep från tillverkare av garderober och deras iver att få oss att köpa ännu mer?
Det är inte för inte som det är populärt med “walk-in-closet” -  och vem har inte drömt om det?

Min dröm börjar bli verklighet vad det gäller de större plaggen, de mer skrymmande kläderna. Vår Walk-in-closet är vår gamla matkällare. Det låter inte så fräscht kanske, men det var bara att måla den, sätta in hyllor och matta, ta bort dörren, köpa en snygg ventil och “vips” – så var det ett utmärkt utrymme för klädförvaring -(se Wikipedia )
Nu har vi var vår låda med resp. namn på. I lådan kan jag ha tex. underställ och skidvantar, mössor och sådant som just jag vill ha ordning på när jag sticker iväg på den där skidresan – det är praktiskt. Alla våra ytterkläder hänger på hängare i rad – sorterat efter hur mycket vi använder plagget och årstiden här och nu. (vi får se hur länge det varar )
Nu är det 11 löpmeter hyllor (!) för skor.

Klädkammaren a la "walk-in-closet"

Klädkammaren a la “walk-in-closet”

Dansskorna är på en hylla, träningsskorna, stövlar; höga, låga, vinter och mellansäsongs-skor på en annan. Dessutom har vi fått till en låda för kläd-, och skovård, såsom skokräm och borste. Så gissa om jag är nöjd :) !

This entry was posted in Förvaring and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.